Mogelijkheden voor bedrijven

Zeilen voor Bedrijven
Wat kan een zeilschip voor u betekenen?

Mogelijkheden

  • Personeelsfeesten
  • Teambuilding
  • Wedstrijdzeilen
  • Bedrijfsuitje
  • Hotelschip
  • Vergaderlocatie
  • Trainingslocatie

Trainingen
Het is mogelijk om zelf een training aan boord te organiseren, maar u kunt dat ook door ons laten doen. We beschikken over een goede binnenruimte waar onder andere een beamer tot de beschikking staat. Ook kan er gewerkt worden aan teambuilding activiteiten zoals samen de zeilen hijsen, gezamelijk zeilen….

Vergaderingen
Ook voor werkbijeenkomsten zoals vergaderingen of productpresentaties is de Bontekoe een geschikte locatie. Ontspanning is nabij, de sfeer is informeel, zaken doen gaat voor de wind. Bij meerdaagse werkconferenties concurreert de Bontekoe qua prijs en kwaliteit ruim met een goed hotel. En u krijgt daarvoor ook nog de gelegenheid tot een fantastische zeiltocht.

Uitjes
Wat te vieren? Klipper Bontekoe ligt slaags voor u en maakt van uw dag een feest. Wij organiseren uw dagje uit, afhankelijk van het vaargebied en uw wensen stellen we graag een programma met u op.

Wedstrijdzeilen
Hebt een dermate groot gezelschap dat de groep over meerdere zeilschepen verdeeld kan worden? Dan is het mogelijk om met de verschillende zeilschepen een zeilwedstrijd te houden. Een race met gelijkwaardige klippers of tjalken levert altijd weer een dag vol spanning, sensatie en plezier op.

Catering
We organiseren uitstekende catering voor u die past bij uw wensen en budget, variërend van een lopend buffet, borrelhapjes, BBQ’s tot volledig verzorgde diners.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uw event geslaagd maken kunnen we alleen samen! Heeft u een idee? Dan werken we dat graag samen uit!

Informatie
Voor een meerdaagse tocht beschikt de Bontekoe over 28 slaapplaatsen verdeeld over 8 2-persoonshutten, en 3 4-persoons hutten.

Klik hier voor een plattegrond, maar leuker is de ‘virtual tour‘.
Voor een dagtocht is er plaats voor 45 passagiers.

Prijzen en boeken
Voor verdere informatie, een complete lijst met faciliteiten, en de mogelijkheid tot boeken, verwijzen wij u graag door naar onze website bij Hollandsail. Dit is het coöperatieve boekingskantoor waar de Bontekoe te boeken is voor groepsreizen.