Waddenweek 8 dagen – 23 t/m 30 augustus 2024 (2 plekken vrij)

Waddenweek 8 dagen – 23 t/m 30 augustus 2024 (2 plekken vrij)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
23/08/2024 - 30/08/2024
21:00 - 16:00

Locatie
Haven Enkhuizen

Categorieën


Zwerven over de wadden, acht dagen lang!

We organiseren dit jaar weer een week lang zeilen in de zomer, op de mooie waddenzee, speciaal voor iedereen die alleen op vakantie wil!
Of het nu uw eerste keer op een zeilschip is, maar ook als u al veel vaker gezeild hebt, op de Bontekoe zal u zich zeker welkom voelen.

Kom genieten van het zeilen, het wad, de eilanden, en leer elkaar kennen.

Vrijdag, 23 augustus, ligt het schip in Enkhuizen klaar om u vanaf 21:00 aan boord te verwelkomen. Er zal een kopje koffie of thee voor u klaar staan en na het welkomstpraatje van de schipper zetten we meteen koers naar de wadden. Wat precies de route is staat niet vast vanwege weer, wind en getij. Maar er is alle tijd om meerdere eilanden aan te doen, droog te vallen, en misschien kunnen we wel een nacht doorbrengen achter het anker, midden op de Waddenzee! De bemanning heeft uitgebreide kennis van het gebied en kan u van alles laten zien en vertellen.

Vrijdag 30 augustus zullen we weer in Enkhuizen aanleggen, en is het rond 15:00 ontschepen.

Lees hier meer over onze ‘Alleen op vakantie’ reizen.

 

Meer informatie

Het schip is in Enkhuizen zeer goed met het openbaar vervoer te bereiken (max. 4 minuten lopen van het station), maar er is ook genoeg parkeermogelijkheid.

Tijdens deze reis zal er één of twee koks meevaren, die u van een ontbijt, lunch, avondeten en lekkere hapjes tussendoor zal voorzien.

Deze reis is volpension, dus u hoeft geen beddengoed mee te nemen.

Wilt u boeken?

>>Klik hier om te boeken of neem >> contact met ons op.

>>Algemene voorwaarden | >>Veel gestelde vragen