Wedstrijden meevaren

Zeilwedstrijden meedoen op de Bontekoe

Arrangementen

We varen met ons schip ook mee in diverse wedstrijden. Dit doen we enerzijds natuurlijk omdat het hartstikke leuk is, en er niks te vergelijken valt met wedstrijdzeilen met grote zeilschepen.

Anderzijds maakt dit ook het schip beter. We leren beter en efficienter met de zeilen en touwen om te gaan, maar leren ook waar de verbeterpunten liggen als het gaat om bijvoorbeeld de dekindeling.

Zo varen wij mee in de Klipperrace, de Waddenrace en de Pieperrace. Hopelijk komen daar in de toekomst nog diverse andere wedstrijden bij.

 

Meevaren met een wedstrijd

Meevaren met een wedstrijd is natuurlijk wel heel wat anders als een normale zeiltocht. We halen alles uit het schip, en bijten nét even langer door om echt hard te zeilen.

Het blijft natuurlijk wel voor het plezier, dus er zal altijd een positieve, sportieve en gezellige sfeer hangen aan boord. Boos worden en schelden staan niet in ons woordenboek.

Spreekt dit je wel aan, en wil je wel eens meemaken wat dit inhoud? Dat kan, want we varen elk jaar wel één of meerdere wedstrijden met een ‘open inschrijving’!

Dit houdt in dat iedereen zich in kan schrijven om mee te gaan. Er is geen ervaring vereist. Lees er meer over door op de link te klikken!

Gerelateerde berichten

apr 25
Nieuwsbrief april 2023...
1 0 5

Klik hier om onze nieuwsbrief van april te lezen....

Read More
dec 17
Nieuwsbrief december 2022...
1 0 5

Klik hier om onze nieuwsbrief van december te lezen....

Read More
dec 17
Nieuwsbrief december 2022...
1 0 5

Klik hier om onze nieuwsbrief van december te lezen....

Read More