Beste allemaal,

Na een wat hectische tijd voor iedereen lijkt er toch weer wat mogelijk en mogen we gaan varen met kleine groepjes! Langzamerhand wordt de lock down opgeheven en ook voor ons biedt dit mogelijkheden. Ons seizoen is letterlijk in het water gevallen en 90% van onze omzet is verdwenen, maar zoals altijd zijn we optimistisch. Wij hebben het geluk dat ons schip zeer ruimtelijk is opgezet, waardoor wij goed de 1,5 meter kunnen waarborgen. 1 juni zijn wij dan ook uitgevaren met een gezin om eens even te testen hoe dat is om met 1,5 meter samenleving te varen, en dat ging super. Heerlijk om weer op het water te zijn!  Helaas kunnen wij natuurlijk niet de omzet behalen die we nodig hebben, maar alle beetjes helpen. Om die reden  zakken wij niet teveel in prijs, want een 111 jaar oud schip varen is kostbaar.

Maar hoe zeilen we met een kleine groep?
Wij hebben het geluk als bemanning dat wij altijd met twee schippers en een maat zijn. Wij zullen dan ook veel meer vooraan staan om het zeilen te begeleiden. Als het moet kunnen wij het schip prima met zijn drieën tuigen en zeilen. Derhalve hebben we ook besloten dat wij niet meer naar een sportschool moeten, maar gewoon heerlijk gaan zeilen! Helpen met zeilen kan zeker, maar we zullen veel duidelijker instructies geven, en meer op afstand regelen. Ons goedgekeurd protocol zullen we binnenkort op de website zetten. Dit protocol voldoet aan de richtlijnen van de branche en aan de richtlijnen van de RIVM.

De waddenweken zijn bijna volgeboekt, maar er is nog een kans!
Zowel onze 7 daagse en 5 daagse waddenreis zitten bijna vol, want we mogen met onze alleengaande tochten maximaal 11 mensen mee nemen, 1 persoons per hut. Om deze reden plannen wij nog een extra waddenweek in. Dit zal een alleengaande zevendaagse reis zijn van 15-21 augustus 2021 voor 750,- p.p. Deze prijs is inderdaad wat hoger dan de andere 7 daagse, helaas wisten we bij het plannen bij de voorgaande reis natuurlijk niet dat we met kleinere groepen moesten gaan varen. Ook willen we dat de waddenweek toch voor iedereen toegankelijk blijft dus vandaar deze prijs, hopend op jullie sympathie;). Heb je interesse, neem dan gauw een optie!

Zeilen met je eigen gekozen groep? Dit zijn onze mogelijkheden, van een dagje weg tot meerdaags:

 • Ook kunnen wij met gezinnen varen, omdat deze een hut kunnen delen. Hoeveel mensen precies hangt af van groepssamenstelling en daar kunnen wij samen in overleg naar kijken.
 • Met je vriendengroepen tot ongeveer 11 personen, afhankelijk van de hutindeling, want 1 huishouden per hut.
 • Ben je toch met een wat grotere groep, dan kunnen wij eventueel ook de groep ook over 2 schepen verdelen zodat wij altijd de 1,5 meter kunnen waarborgen.
 • Of een dagje! Denk aan in namiddag aanmonsteren, ‘ S avonds barbecueën op het water en ‘S avonds of de volgende ochtend weer terug! Voor een dagtocht mogen wij max. 20 personen mee nemen.
 • Bel ons voor arrangementen op maat en wellicht bedenken jullie opties waar wij niet aan denken.

Wij verheugen ons op mooie zeiltochten met jullie, blijf gezond en tot ziens!

Liefs Niels, Renée, Vera en Renske

Onze tijdelijke prijzen

 • Dagje of avondje zeilen, of een nachtje voor anker (tot 20 personen)
  • Neem contact met ons op voor een offerte op maat!
 • Weekend
  • 200,- per persoon met 11 personen, elk extra persoon betaald 150,- (mits dit kan met de huttenindeling). Wij hanteren ook kinderkorting.
 • 5 daagse reis
  • 350,- p.p met 11 persoon, elk extra persoon betaald 300,- (mits dit kan met de huttenindeling). Wij hanteren ook kinderkorting.
 • 7 daagse reis
  • 500,- p.p. met 11 personen, elk extra persoon betaald 450,- (mits dit kan met de huttenindeling). Wij hanteren ook kinderkorting.
Met catering? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.