Kerstreis – 26 t/m 29 december 2023 (alleengaand)

Kerstreis – 26 t/m 29 december 2023 (alleengaand)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
26/12/2023 - 29/12/2023
12:00 - 13:00

Locatie
Harlingen

Categorieën


Zeil met ons mee met de kerstreis!

Dit jaar gaan we met kerstmis zeilen op de Waddenzee! We zullen tweede kerstdag vertrekken vanuit Harlingen en op 29 december weer terugkeren in Harlingen.

Maar Is het dan niet te koud om te zeilen? Het is december, dus natuurlijk kan het koud zijn, maar met de juiste warme kleding is het prachtig om op de wadden te zijn. We zullen uiteraard niet ontzettend lange zeiltochten maken en de kachel staat binnen gewoon heerlijk aan om weer op te warmen. Hieronder een voorbeeld programma. Dit is uiteraard onder voorbehoud van het weer!

Programma

26 december (tweede kerstdag)

12.00 aanmonsteren op de Bontekoe, en dan zullen we ook meteen vertrekken om de stroom mee te hebben richting Vlieland! Onderweg zal er een lunch worden geserveerd. Tegen een uurtje of 5 zullen we aanmeren in Vlieland. Tijd voor een mooie wandeling door de duinen, of een heerlijk borreltje. Ondertussen zal er een heerlijk kerstdiner worden gemaakt, en is het tegen half 8 aanschuiven voor een mooi kerstdiner.

27 december
Na een heerlijk ontbijtje en een ochtendwandelingetje vertrekken we richting Terschelling. Wellicht laat het weer het ook nog even toe om even de zeehonden te bezoeken onderweg! In de middag zullen we aanmeren op Terschelling.

28 december
Vandaag een dagje Terschelling. In de ochtend zal er een heerlijk ontbijtje klaar staan en daarna is er de mogelijkheid om de sfeer op Terschelling te proeven. Want het is prachtig om hier nu te zijn. Een mooie wandeling door de duinen en daarna een heerlijk lunch met warme chocolademelk om op te warmen. Of toch liever het wrakkenmuseum of de Tiger stelling bezoeken, of de sfeer in Midsland proeven. Er is van alles te doen en de bemanning denkt graag mee. Deze dag is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid te gaan lunchen. ’s Avonds staat er uiteraard weer een heerlijk diner klaar.

29 december
Na het ontbijt vertrekken we richting Harlingen. Daar zullen we tegen 12.00/ 13.00 weer aanmeren.

Lees hier meer over onze ‘Alleen op vakantie’ reizen.

Meer informatie

Het schip is in Harlingen zeer goed met het openbaar vervoer te bereiken (max. 4 minuten lopen van het station), maar er is ook genoeg parkeermogelijkheid.

Parkeren in Harlingen

Parkeerterrein Bruine Vloot
Adres Westerzeedijk 7, 8862 PK Harlingen
Tarief € 7,00 per dag voor stalling buiten. Reserveren verplicht

Parkeerterreinen P1, P2 en P3 Tsjerk Hiddes
Adres Skieppedykje 1, 8872 NA Midlum
Openingstijden dagelijks open van 7.30 tot 20.30 uur
Tarief € 7,00 per dag voor stalling buiten. Reserveren gewenst

Tijdens deze reis zal er één of twee koks meevaren, die u van een ontbijt, lunch, avondeten en lekkere hapjes tussendoor zal voorzien.

Deze reis is volpension, dus u hoeft geen beddengoed mee te nemen.

Kosten

  • Bed in gedeelde hut €385,-
  • 2 persoonshut voor 1 persoon €617,- (graag vermelden bij bijzonderheden)
  • incl. ontbijt, lunch, diner, en tussendoortjes
    (Fris)dranken op nacalculatie.

 

>>Klik hier om te boeken of neem >> contact met ons op.

 

>>Algemene voorwaarden | >>Veel gestelde vragen