Waddenweekend – 25 t/m 27 juni 2021 volgeboekt

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
25/06/2021 - 27/06/2021
20:00 - 17:00

Locatie
Haven Enkhuizen

Categorieën


Weekend zeilen en droogvallen op het wad

Kom heerlijk genieten van weekend naar en op de wadden! Als het weer het toelaat, gooien we de trossen al los op vrijdagavond, en zetten we koers naar een mooie ankerplek.

Vrijdagavond 25 juni is iedereen vanaf 20.00 welkom aan boord. We zullen, als het weer het toelaat, ’s avonds nog uitvaren naar een mooie ankerplek. We overnachten op een rustige beschutte plek waar de volgende dag koers zetten naar de waddenzee om mooi droog te vallen op het Amsteldiep. Zaterdagavond zullen we aanmeren op Texel. Uiteraard is deze planning ondervoorbehoud van goed weer, maar het getij zit alvast mee!
Zondag 27 juni, aan het einde van de middag, zullen we weer terug keren in Enkhuizen.

We mogen uiteraard alleen nog met kleine groepen varen om de 1,5 meter te waarborgen. Dus ondanks dat het schip groot is hebben we maar weinig plek, dus wees er snel bij!
Kosten? 295,- p.p. inclusief opgemaakt bed, dekbed, ontbijt, lunch, borrelhapje, avondeten en een dessert! De catering wordt verzorgd door één van onze eigen koks.

Lees hier meer over onze ‘Individuele’ reizen.

Meer informatie

Het schip is in Enkhuizen zeer goed met het openbaar vervoer te bereiken (max. 4 minuten lopen van het station), maar er is ook genoeg parkeermogelijkheid.

Tijdens deze reis zal er één of twee koks meevaren, die u van een ontbijt, lunch, avondeten en lekkere hapjes tussendoor zal voorzien.
Deze reis is volpension, dus u hoeft geen beddengoed mee te nemen.

We hanteren een ‘open inschrijving’. Dit houd in dat u ook met uw partner/(klein)kind/vriend(en) mag inschrijven.

Kosten

  • Kosten voor deze reis zijn €295,- incl. eten. Alcoholische- en frisdranken op nacalculatie.

Vanwege de corona-crisis is het niet mogelijk met meer dan één persoon of huishouden in een hut slapen. Hierdoor zijn de prijzen van een boeking voor 1 persoon wat hoger, namelijk precies tussen de prijs van een éénpersoonshut en de prijs van een bed in een gedeelde hut. Zo verdelen we de lasten!

Je kunt tot op de dag van afvaart kosteloos je reis annuleren indien je wegens door de overheid gestelde reisbeperkingen m.b.t. corona niet aan de reis kan deelnemen. Je mag dan gratis omboeken naar een andere reis* of je krijgt je betaling terug.

*Als je omboekt verrekenen we de al betaalde gelden met de prijs van de nieuwe reis die je uitzoekt indien de prijs van de nieuwe reis afwijkt van je oude reis.

Wilt u boeken? Gaat u naar ons >> boekingsformulier, of neem >> contact met ons op

>>Algemene voorwaarden | >>Veel gestelde vragen