Heenreis naar Zeeland – 28 Augustus t/m 4 September 2022

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
28/08/2022 - 04/09/2022
17:00 - 13:00

Locatie
Haven Enkhuizen

Categorieën


Op avontuur naar Zeeland!

Zoals altijd, en elk jaar weer, willen we graag iets anders of nieuws proberen met onze reizen. Nu hebben we het plan opgevat om met de Bontekoe naar Zeeland te gaan varen eind augustus, tot midden september!

We hebben een beetje een beeld van hoe de reis eruit zou kunnen zien, maar dit hangt er echt vanaf hoe snel je wilt gaan, en de omstandigheden. Als je flink doorvaart, kun je het kanaal in 3 dagen varen. Maar als je wat meer van de steden wilt genieten, dan doe je er wat langer over. Dit laten we een beetje op ons afkomen.

We starten zondag 28 augustus in Enkhuizen, en zullen dezelfde nacht nog door Amsterdam varen, want de volgende dag is er een stremming gepland. Daar gaan we ’s nachts door de stad heen, waar de staande mast route begint. Via deze route komen we langs steden als Alphen aan de Rijn, Gouda en Dordrecht, en zien we steeds nieuwe uitzichten aan ons voorbijtrekken. Als er gezeild kan worden, zullen we dat uiteraard proberen!

Hierna komen we op wat ruimer water, waar wat meer keuzes kunnen maken over de verdere route. Denk hierbij aan plekken als Hellevoetsluis, Bruinisse en de Grevelingen, Zierikzee, Veere en het Veerse meer, en allerlei andere leuke plekken die we nog moeten ontdekken. Zondag 4 september eindigt de (heen)reis.

We maken er echt een reis van, met een kop en een staart. Deze week begint in Enkhuizen, en eindigt in Zeeland In Goes (zondag 13.00) We zullen zorgen voor vervoer terug naar Enkhuizen, uiteraard staat het vrij om op eigen gelegenheid iets te regelen.

We varen de week erna weer terug, van zondag 4 september, tot zondag 11 september.  Dit wordt weer een heel nieuw avontuur, met net weer een andere route, en zeker andere plekken in Zeeland.
Als je zowel de heen- als terugreis meevaart (15 dagen), maken we er uiteraard een speciale prijs van!

Er is altijd een kleine kans dat er een storing in de brugbediening, of een onvoorziene stremming, roet in het eten gooit. In dat geval verzinnen we een alternatief doel om natuurlijk toch een mooie reis te kunnen maken.

Heenreis 28 augustus tot 4 september
Terugreis 4 september tot 11 september

 

Meer informatie

Het schip is in Enkhuizen zeer goed met het openbaar vervoer te bereiken (max. 4 minuten lopen van het station), maar er is ook genoeg parkeermogelijkheid.

Tijdens deze reis zal er één of twee koks meevaren, die u van een ontbijt, lunch, avondeten en lekkere hapjes tussendoor zal voorzien.

Deze reis is volpension, dus u hoeft geen beddengoed mee te nemen.

Kosten

 • Kosten voor deze reis zijn incl. eten en (Fris)dranken op nacalculatie.
  • Bed in gedeelde hut €690,-
  • 2 persoonshut voor 1 persoon €1085,- (graag vermelden bij bijzonderheden)
  • 2 persoonshut voor 2 personen €1445,- (graag vermelden bij bijzonderheden)
  • Familiehut 3 personen €1970,-
  • Familiehut 4 personen €2480,-
  • Wilt u voor meer dan 1 persoon boeken? Gebruikt u dan gewoon het boekingsformulier voor 1 persoon, en vult u bij bijzonderheden het aantal personen/de samenstelling in. Dan regelen wij dat het goed komt!
 • Kinderen tot 2 jaar zijn gratis.
 • Wil je zowel de heen- als terugreis mee? Dan maken we een aanbieding!

Wilt u boeken?

>>Klik hier om te boeken of bij vragen, neem >> contact met ons op.

>>Algemene voorwaarden | >>Veel gestelde vragen